Menukaart vanaf 17.00 uur

 

Voorgerechten

 

Hoofdgerechten

           Vis

           Vlees (rund / kip)

rendang (rundvlees gesmoord in kokos

   en pepers

semoer (rundvlees gesmoord in ketjap manis

blado (pittig gebakken rundvlees, peteh bonen)

ajam opor (kip, kokos, djinten)

ajam ritja (pittig kipgerecht)

saté ajam met pindasaus

nasi tjampoer (keuze van 2 van de

   bovenstaande vleesgerechten)

           Vegetarisch

           Culinaire reis

 

Nagerechten

€   4,50 – €   5,50

 

 

€ 16,00 – € 25,50

€ 16,50 – € 19,00

                € 16,50

 

                € 16,50

                € 16,50

                € 16,50

                € 16,50

                € 16,50

                € 19,00

 

€ 14,50 – € 24,50

                € 29,50

 

                €   5,00